1 op 1 workshop portretfotografie

Er is nog 1 plekje vrij en wel op zaterdag 11 juni.
Daarna verschijnt de 1 op 1 workshop in nieuwe en uitgebreidere vorm.

Een individuele workshop op maat

In de 1 op 1 workshop ontwikkel je technische en praktische vaardigheden.

Door individueel aan de slag te gaan met de thema’s die voor jou op dit moment belangrijk zijn, krijgen we de kans de verdieping aan te gaan, die in een algemene workshopdag uitblijft.

De onderwerpen waaraan we gaan werken stellen we in overleg vast.

Hiervoor ontvang je vooraf een vragenlijst.

We kijken naar je persoonlijke drijfveren en datgene wat maakt dat je zin hebt je camera op te pakken. Dit is je startpunt en versterking hierin aanbrengen maakt dat je een consistenter portfolio opbouwt.

Ik gebruik eenvoudige belichting-technieken die je snel onder de knie zult krijgen en ook na de workshop zelf kunt inzetten.

Andere onderwerpen kunnen poseren, styling en afstemming met model zijn. De keus is aan jou!

De workshop vindt plaats in mijn studio in Amersfoort, maar het is ook mogelijk om de workshop in jouw eigen studio te houden.*

Een model wordt geregeld. Je mag de beelden gebruiken voor je portfolio. Het model ontvangt na afloop 3-5 foto’s van je.

Je mag me werkelijk alles vragen.

Het is mijn doel om je zoveel mogelijk mee te geven, zodat je na de workshop je mooiste werk gaat maken.

De individuele workshop duurt 3 uur plus een halfuur voorbespreking. De investering is €475,- excl. 21% btw.

Om je beeld helemaal af te maken, bied ik individuele sessies in nabewerking aan. Deze vinden plaats via Zoom. Het videogesprek wordt opgenomen, zodat je na afloop alle stappen nog eens rustig kunt terugkijken.

We werken met je eigen beelden, die we rustig stap voor stap doorlopen. Jouw eigen stijl is leidraad. Ik laat je zien wat mogelijk is en welke keuzes er te maken zijn.

De zoomlessen kosten €135,- per uur, exclusief 21% btw.

Vanaf medio 2022 wordt de 101 workshop aangepast in opzet en tarief.* Extra tarief is van toepassing, afhankelijk van de afstand.